Adresa: Ljubiše Miodragovića 65B, Beograd   Telefon: 011 7465 655

 

Preduzeće Tenej d.o.o. je od 29.01.2016. godine postalo zvanični distributer  proizvoda  fabrike spona FAD Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Preduzeće Tenej d.o.o. je 26.01.2016. godine na godišnjem skupu svih distributera , zvanično proglašeno za najboljeg i najvećeg prodavca proizvoda fabrike FKL iz Temerina . Tom prilikom smo dobili i zvaničnu zahvalnicu od strane generalnog direktora FKL-a gospodina Andreja Peškova. 

Od 01.8.2014. godine preduzeće Tenej d.o.o. je postalo ovlašćeni distributer i prodavac proizvodnog programa fabrike kotrljajućih ležajeva i kardana '' FKL '' iz Temerina.

 

Kako poručiti?

 

Opširnije

Pravila korišćenja

 

Opširnije

Copyright © 2018 Tenej d.o.o. Sva prava zadržana.  web design & seo: profesionalci.rs

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Tenej.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i pravila korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu

KATEGORIJE PROIZVODA

Još uvek nemate nalog? Registrujte se!

Ulogujte se