INTERNET PRODAJA

 

Internet prezentacija preduzeća "Tenej" d.o.o. koncipirana je tako da omogući jednostavan pregled artikala, koji se nalaze u našoj ponudi. Internet prodaja preko našeg portala je veleprodaja, odnosno namenjena je isključivo poslovnim korisnicima – pravnim licima ili preduzetnicima. Na poslovne odnose između nas, kao prodavaca i poslovnih korisnika, kao kupaca, ne primenjuju se odredbe Zakona o zaštiti potrošača.
Kupovina u našoj veleprodaji je moguća samo za registrovane korisnike.

Da biste ostvarili pravo na kupovinu, potrebno je da se registrujete u meniju NOVI KORISNICI.

Po registraciji, upisivanjem Vašeg korisničkog imena i lozinke u meniju PRIJAVA, pristupate korpi i cenama proizvoda. Poručivanje možete izvršiti putem sajta [upotrebom korpe za kupovinu], što doprinosi lakšoj, bržoj i preciznijoj komunikaciji na relaciji kupac- prodavac. Nakon završetka kupovine potvrđujete porudžbinu.

Prodavac slanjem predračuna na Vašu e- mail adresu potvrđuje da li su svi artikli dostupni i u kojim količinama. Roba poručena do 15 časova tekućeg dana biće isporučena putem brze pošte ili ličnom dostavom najkasnije u roku od 48 časova od dana porudžbine, ne računajući dane vikenda i praznika.

Za sve pošiljke u vrednosti preko 30.000,00 dinara ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.